تعیین حوزه مالیاتی نیز از دیگر اقدامات قانونی به شمار میرود. پرداخت مالیات از وظایف مدیران شرکت است و در صورتی که پرداخت نشود جریمههای سنگینی را برای شرکت به وجود میآورد.
در این مطلب شما در مورد چگونگی ثبت شرکت در تهران و سراسر ایران و همچنین مراحل و مدارک و نیازهای ثبتی ، میخوانید.
به همین دلیل، در مورد الزامی بودن ارائه تقاضانامه در زمان ثبت انواع شرکت ها، تضارب هایی وجود دارد.
شرکت ها موظف هستند آگهی تاسیس خود را در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران به چاپ برسانند.
تاسیس شرکت تغییرات شرکت انحلال شرکت ختم تصفیه بسته شرکت های تازه تاسیس ثبت مالکیت معنوی
بر اساس مادهی ۲۰ قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران شرکتهای تجاری به انواع مختلفی تقسیم میشوند. شرکتهای: سهامی، با مسئولیت محدود، تضامنی، تعاونی، مختلط سهامی و غیر سهامی، نسبی. ● شرکت سهامی شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه و سهام آن بین صاحبان شرکت تقسیم شده است. هر کدام از مسئولان به مقدار سهام خریداری شده مسئولیت دارند. ● شرکت با مسئولیت محدود این نوع شرکتها معمولا از دو شریک تشکیل شده است که در امور تجاری فعالیت میکنند و هر یک از آنها دقیقا به میزان سرمایهای که دارند، تعهد و مسئولیت دارند. ● شرکت تضامنی به شرکتهایی که تحت اسمی مخصوص کارهای تجاری بین دو یا چند شریک با مسئولیت تضامنی تشکیل میشود، شرکت تضامنی میگویند. در این نوع از شرکتها، اگر دارایی شرکت برای پرداخت بدهیها کافی نباشد، شرکا مسئول پرداخت هستند.
هزینه ثبت شرکت در تهران چندبخشی و غیر ثابت more info است: انتشار آگهی در روزنامه رسمی و درج آگهی در روزنامه کثیرالانتشار ، هزینه پست مدارک، واریزیهای اداره ثبت، حقالوکاله، پلمب دفاتر برخی از این هزینهها هستند. همانطور که در ابتدا گفته شد، در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران هفت نوع شرکت تجاری تعریف شده است: شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیر سهامی، و شرکت تعاونی تولید و توزیع.
وقتی که یکی از شرکاء در شرکت تصمیم می گیرد وجهی را به صورت نقدی به شرکت بیاورد، وی باید در زمانی که تعیین شده است، به تعهدش عمل کند. اگر این کار انجام نشود، مشابه این است که وی دین خودش را پرداخت نکرده باشد.
شرکت ها موظف هستند برای کارکنان خود، بیمه تأمین اجتماعی پرداخت کنند. برای این منظور، شرکت ها باید کد کارگاهی تأمین اجتماعی دریافت کنند.
در شرکت های سهامی، سرمایه شرکت به سهام تقسیم شده و صاحبان سهام تنها به اندازه مبلغ اسمی سهام خود مسئولیت دارند. در زمان تشکیل یک شرکت سهامی عام، سرمایه آن نباید کمتر از پنج میلیون ریال باشد و شرکت های سهامی خاص نیز سرمایه خود را در زمان تأسیس نباید کمتر از یک میلیون ریال داشته باشند.
همانگونه که از نام این شرکت پیداست ماهیت این نوع شرکت سهامی است یعنی هر کدام از موسسین دارای درصد مشخصی از سهام شرکت خواهند بود و در مقابل تعهدات و بدهی های شرکت به میزان درصدی که سهم دارند پاسخگو خواهند بود .
ثریا احمدی ثریا احمدی یکی از نویسندگان خوب وینداد است که کارشناسی حقوق را در دانشگاه علوم قرآن و حدیث خوانده و اطلاعات تخصصی در شاخههای مختلف بهویژه امور ثبتی و قراردادی دارد و به همین واسطه مقالات کاربردی را در مجله حقوقی وینداد منتشر کرده که در ادامه این مقالات را میخوانید. آنچه در این مطلب خواهید خواند
اظهارنامه هایی که برای ثبت شرکت ها ارائه می شوند، بیشتر از جنبه های خود اظهاری برخوردارند و اطلاعاتی را که در آنها آمده است، توسط متقاضی ثبت شرکت اعلام می شود.
اقدامات پس از ثبت شرکت می تواند زمان بر و پیچیده باشد. بنابراین، شرکت ها باید قبل از شروع فعالیت، نسبت به انجام این اقدامات اقدام کنند.